Okulumuzun ve Ülkemizin Gururu Tansel ŞIK
Eklenme Tarihi: 15 Eylül 2017, 10:44
Son Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019, 10:45

Okulumuz 5K sınıfı öğrencilerinden Tansel ŞIK , Bursa Büyük Şehir Belediyesi Spor Kulubünün “8-9-10 Yaş Yaz Kupası -5” adı altında düzenlediği turnuvada KKTC’ yi 10 yaş kategorisinde temsil etmiş ve şampiyon olmuştur. Aynı turnuvada , 10 yaş çift bayanlarda da Bursalı partneriyle birlikte şampiyonluk kupasının sahibi olmuştur.

Tansel ŞIK ayrıca , Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 4-9 Eylül 2017 tarihleri arasında Ankara Tenis Kulübünde düzenlenen ve özel davetli sporcuların katılabildiği bir turnuvada  , 10 yaş kategorisinde KKTC ‘yi temsil etmiş ve hem teklerde hemde çiftlerde Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Yakın Doğu ailesi olarak, sporcumuzun başarılarında emeği geçen ailesini ve antrenörünü tebrik eder, uzun yıllar başarılarının artarak devam etmesini temenni ederiz.