Minik Raketlerimizden Altın Vuruşlar
Eklenme Tarihi: 13 Nisan 2018, 14:37
Son Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019, 15:52

Okulumuzun kız, erkek tenis ve badminton takımları KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nın düzenlediği İlkokullar arası Tenis ve Badminton Turnuvaları’nda 2017 - 2018 eğitim – öğretim yılında yine üstünlüğünü koruyarak teniste kızlar şampiyonu, badmintonda da kız ve erkek takımları şampiyonu olmuştur.

03 – 04 Nisan 2018 tarihlerinde Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi Tenis Federasyonu kortlarında mücadele eden Tansel Şık, Ekin Karasu ve Dila Alpal adlı sporcularımız oynadıkları tüm maçlarda başarılı olarak şampiyonluğa ulaşmıştır.

Ayrıca okulumuzun; Aras Çelik, Osman Özgey ve Adahan Duman’dan oluşan erkek tenis takımı da KKTC dördüncüsü olmuştur.

Tenis Takım Sıralamaları:

2. Levent İlkokulu
  3. Mağusa Doğa İlkokulu

09 Nisan 2018 tarihinde de Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda kızlarda; İncinaz Üngüder, İzgi Mertdin, Nilgün Akbulut, Nehir Deniz ve Emel Özçelik; erkeklerde ise Salih Doğu Öztürk, Aral Polili, Başar Kuzel, Hüseyin Celal Özuyanık, Erk Güneşer ve Marko Demir Lesinger adlı sporclarımızdan oluşan badminton takımımız da gün boyunca başarılı maçlara imza atarak kız ve erkeklerde KKTC şampiyonu olmuştur.

Badminton Takım Sıralamaları:
Kızlar:

2. Mağusa Doğa İlkokulu
  3. Girne Doğa İlkokulu

Erkekler:

2. Mağusa Doğa İlkokulu
  3. Girne Doğa İlkokulu

Her iki takımımız da müsabakalarda başarılı bir şekilde mücadele ederek, okulumuzun hedeflediği şampiyonluğa ulaşmasına ve Türkiye’de yapılacak MEB Küçükler Tenis Şampiyonası’nda ve MEB Küçükler Badminton Şampiyonası’nda okulumuzu, ülkemizi temsil etme hakkını kazanmıştır.

Bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.