Okulumuz

• Yakın Doğu Okullarında çocukların entellektüel, sosyal fiziksel ve ahlaki gelişimlerini teşvik etmekte ve ayrıca ilerdeki eğitim yaşamlarında daha geniş topluluklar arasına katılmalarına yarayacak yüksek kalitede İngilizce ve bilgisayar becerileri kazanma imkaanı sağlamaktayız.
  • Yakın Doğu Okullarında öğrencilerimizi başarıya hazırlamaktayız. Hızla değişen toplumda onları öğrenmeye özendirip, potansiyellerinin tamamını kullanabilmeleri ve bağımsız, yaşam boyu öğrenciler olmaları adına teşvik etmekteyiz.
  • Yüksek kalitede eğitimin yanısıra, Yakın Doğu Okulları güvenli ve gelişime uygun bir ortamada yüksek kaliteli, çocuk güvenliği olan ve farklı kültürel yapılardan ailelere saygı duyan, eğitim imkaanı sağlamaktadır.
  • Amacımız okul öncesinden başlayarak, çocuklarımızı başarıya ulaştıran becerileri onlara kazandırmak, öğrenmenin verdiği meraklarını geliştirmek, ilgi alanlarını keşvetmek ve öğrenime olan tutkularını artırmaktır. Okullarımızda bütün çocuklarımızın sevilip değer gördüğü, pozitif ve ilham veren bir ortam sağlamaktayız.