Okul Ücretleri

Fiyat Bilgisi
Ücretler
Okul Öncesi ve Kreş: Peşin: 15,500 TL + (KDV)=16,275 TL Taksitli: 2,332 TL X 8 + (KDV)=18,656 TL
İlkokul: Peşin: 20,000 TL + (KDV)=21,000 TL Taksitli: 3,008 TL X 8 + (KDV)=24,064 TL

2020-2021 Öğretim Yılında Geçerli Olan Kayıt Fiyat Listesidir.

1. Yakın Doğu’nun herhangi bir biriminde (Sağlık ile ilgili fakülteler hariç), aynı aileden iki kişinin okuması halinde ilkokulda her birine %10 indirim uygulanır.
  2. Yakın Doğu’nun herhangi bir biriminde (Sağlık ile ilgili fakülteler hariç), aynı aileden üç kişinin okuması halinde ilkokulda her birine %20 indirim uygulanır.
Ücretsiz Verilen Hizmetler
  1. Ulaşım
  2. Öğle yemeği
  3. Ders kitapları, defterler, kalem, silgi, tükenmez kalem
  4. Okul kıyafeti:
  5. Kızlara: Etek, uzun kollu tişört, beden eğitimi şortu ve tişörtü.
  6. Erkeklere: Pantolon, uzun kollu tişört, beden eğitimi şortu ve tişörtü.
  7. Okul Öncesi ve Kreş öğrencilerine sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı ücretsiz olarak verilir.
Okul Ücretini Ödeme Şekilleri

İlkokulda okuyan herhangi bir öğrencinin, okul ücretini ödeme şekilleri aşağıdaki gibi olabilir.

1. Peşin ödeme 9 Eylül Çarşamba 2020 akşamına kadar geçerlidir.
  2. İlkokul ve Okul Öncesi taksitle ödeme yapacaklar için Eylül-Ekim-Kasım-Aralık- Ocak-Şubat-Mart-Nisan ayları ödeme yapılması gereken aylardır.
  3. Kreş için ise Eylül-Ekim-Kasım-Aralık ve Ocak-Şubat-Mart-Nisan-Mayıs-Haziran ayları ödeme yapılması gereken aylardır.
  4. Ayın ilk beş günü içinde ödenmeyen taksitlere %3 ceza uygulanır.
  5. İndirimden faydalanmak için geçmiş yıl borcunun kapatılması gerekmektedir.
  6. Not: Kardeşlerden herhangi birinin okuldan ayrılması veya mezun olması halinde okul ücretleri yeni duruma göre yeniden ayarlanır.