15 Kasım KKTC’nin 37. Kuruluş Yıldönümü
Eklenme Tarihi: 13 Kasım 2020, 12:57
Son Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2020, 10:06

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 37. yıldönümü olan 15 Kasım; Yakın Doğu İlkokulunda coşku ve gururla kutlandı.

Kıbrıs Türk halkının büyük fedakarlıklarla geçen uzun bir süreç sonrasında elde ettiği Cumhuriyeti’nin 37. kuruluş yıldönümü olan 15 Kasım okulumuzda okunan şiirler, koromuz tarafından söylenen şarkılar ve gün boyunca sınıflarımızda süren farklı etkinliklerle kutlandı.

Kıbrıs Türk halkının hür iradesiyle kurduğu çağdaş, demokratik hukuk devleti KKTC’nin kuruluş yıldönümünde, Varoluş Mücadelesi Liderimiz Dr Fazıl Küçük ve Kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf Raif Denktaş rahmetle anıldı. 15 Kasım Törenimiz sırasında, Yakın Doğu İlkokuılu olarak; bağımsızlık mücadelemize katkı koyan tüm şehitlerimizi ve mücadele arkadaşlarını da rahmetle andık ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunduk.