Neden YDK?
  • Yarım asırlık sektörel deneyimi, kaliteli eğitimi, güçlü müfredatı ve alanında uzman eğitim kadrosu ile,
  • uluslararası alanda rekabet edebilecek, birden çok dilde aktif iletişim kurabilen,
  • teknolojik becerilerle donatılmış,
  • evrensel değerlerin farkında ve farklı kültürlere saygılı,
  • öğrenirken sorgulayan ve eleştirel düşünebilen,
  • demokratik değerlere önem veren,
  • Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı devrimleri sahiplenip, koruyan,
  • Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyan, ülkesini seven, ülkesinin kültürünü tanıyan ve özümseyen bireyler yetiştiriyoruz.
  • Öğrencilerimizi akademik eğitimleri yanında; spor, sanat, kişisel gelişim alanlarında faaliyetlere dahil ediyor, onların her yönden gelişmelerini sağlıyor, öğrencilerimizin her tür beceriyi kazanabilmelerine fırsat yaratmak için gerekli fiziki alt yapıyı onlara sunmayı önemsiyoruz.
  • Kodlama ve Robotik okuryazarlığı dersleri ile öğrencilerimizin, henüz ilkokuldayken proje üretmeye başlamasını ve bu sayede tüm derslerde öğrendiği bilgileri bir araya getirerek kullanabilme yeteneğini geliştirmesini sağlıyoruz.
  • Güçlü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik kadromuz sayesinde, öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimlerini yakından takip ediyor, velilerimizi bilgilendiriyoruz.
  • Öğrenci ve çalışanlarımızın iyilik halini ön planda tutuyor, güvenlik, ulaşım ve sağlık gibi destek hizmetlerimizin sunuluş şeklini en az eğitimin kalitesi kadar önemsiyoruz. Öğrencilerimizin sağlıklarını “Near East Hayat” “Özel Sağlık Sigortası” ile güvence altına alıyoruz.
  • Yerel sınavlarda başarılı sonuçlar elde eden, tam donanımlı bireyler yetiştirmek için çalışıyoruz.