Eğitim Vakfı Ödülleri Verildi… KTEV Kompozisyon ve Kitap Ayracı Yarışmasında Yakın Doğu İlkokulu Ödülleri Topladı…
Eklenme Tarihi: 10 Mart 2019, 19:16
Son Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019, 16:35

Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı (KTEV)’nın ilkokul öğrencilerine yönelik düzenlediği “Kompozisyon Yarışması” ile “Kitap Ayracı Yarışması”nda, Yakın Doğu İlkokulu öğrencileri, kompozisyon dalında mansiyon, kitap ayracı dalında ise hem birincilik hem de mansiyon ödülü aldı.

Farklı okullardan toplamda 11 bin ayraç ve 260 kompozisyonun katıldığı yarışmalarda, Kompozisyon dalında Yakın Doğu İlkokulu öğrencisi Ece Ilgın Oygucu mansiyon ödülüne layık görüldü. Kitap ayracı dalının 2. ve 3. sınıf kategorisinde, Yakın Doğu İlkokulu öğrencisi Kağan Erçelik ikincilik, Enes Çetiner ise mansiyon ödülü aldı. Yarışmanın 4. ve 5. sınıf kategorisinde ise Yakın Doğu İlkokulu İrem Özkader birincilik, Emel Özçelik ise mansiyon ödülü kazandı.

Katıldıkları yarışmada çeşitli derecelerde başarılar elde eden Yakın Doğu İlkokulu öğrencileri, Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı tarafından yarışmada ödül alanlar ve dereceye girenler için Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreni ile ödüllerini aldılar.