Sanatsal Başarılarımızla Gurur Duyuyoruz
Eklenme Tarihi: 12 Haziran 2017, 15:39
Son Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019, 15:39

Resim yarışmaları çocukların resime olan ilgisini artırmada motive edici bir rol oynamaktadır. Çocuklar bir yandan rekabet etmenin heyecanını yaşarken aynı zamanda bir çok konuda farkındalık oluşturulması ve bilinç düzeyinin geliştirilmesi sağlanıyor. Çocuğun kendini özgür ve yaratıcı bir biçimde  ifade etmesini sağlayan sanatsal etkinlikler; özellikle anaokulu ve ilkokul öğrencilerin katılabileceği yarışmalar ile daha ilgi çekici hale getiriliyor.Bu bağlamda Yakın Doğu İlkokulu ve Okul öncesi olarak resim yarışmalarına katılmayı önemsiyoruz. 2017 yılında okul olarak Kemal Saraçoğlu Vakfı Afiş ve Slogan Yarışması, Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı (kitap ayracı), Radyo Güven,Sivil Savunma ve 35. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışmasına katıldık. Katıldığımız bu yarışmalardan çocuklarımız bir çok iyi derece elde etmiştir.

• Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Afiş ve Slogan Yarışması:

ANASINIF KATEGORİSİ:

1.’lik Ödülü: Mürüde Valentina ÇÖLLO
Mansiyon Ödülleri: Nilgün CANAŞ, Kuzey Mehmet GÜNAYDIN, Beren GAZİOĞLU

4. VE 5. SINIF KATEGORİSİ:

1.’lik Ödülü: Nazira AL-SHANABLEH, Özker EDİM
2.’lik Ödülü: Ceren AYDIN
Mansiyon Ödülleri: Nursel HANÇER

• T.C Eğitim Vakfı Kitap Ayracı Yarışması:

BARIŞ ÖDÜLÜ: Berke DENİZER, Nalan OCAK
Mansiyon Ödülleri: Abdülkadir YUMUŞAK, Kumsal VAROĞLU, Berkan IŞIKGÜN, Deren ALBAYRAK,  Ezel ATAMER

• Pınar Çocuk Resim Yarışması: