İngilizce Dilini Sevdirerek Öğretiyoruz
Eklenme Tarihi: 08 Haziran 2017, 15:46
Son Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019, 15:53

Yakın Doğu İlkokulunda 7 ve 8 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen “İngilizce Günü” yıl sonu gösterisi velilerimizin yoğun katılım ve beğenisiyle gerçekleştirildi.

İlkokul birinci sınıftan beşinci sınıfa kadar, her yaş grubundan öğrencinin görev aldığı ve drama, dans şarkı ve oyunların birarada kullanıldığı gösterimiz sırasında, Yakın Doğu İlkokulu  velileri çocuklarını izlerken, kaliteli vakit geçirme ve yıl içerisinde İngilizce dersleri sırasında kullanılan keyifli öğretim metodlarını gözlemleme fırsatı bulmuşlardır.

Okulumuzun kuruluşundan bugüne kadar süregelmekte olan “İngilizce Günü” yıl sonu gösterimiz, hem velilerimizle kaynaşmamıza, hem de öğrencilerimizin her birine topluluk içerisinde konuşma ve özgüvenlerini geliştirme olanağı sağlamaktadır. Bilindiği üzere İngilizce dili dört temel becerinin tamamının birarada kullanılabilmesiyle en etkin ve seviyeli şekilde öğretilebilmektedir. İletişim için şart olan “konuşma” becerisinin kazanılması ise, İngilizce öğretmenlerimizin önde gelen hedefleri arasındadır. Öğrencilerimizin düzgün aksan ve özgüvenle sergilemiş oldukları performansları, okulumuzun bu konuda gösterdiği itinanın en güzel örneklerindendir.