Yakın Doğu İlkokulu Sınıflar Arası Futbol Turnuvası Gerçekleşti
Eklenme Tarihi: 31 Mayıs 2017, 09:15
Son Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2019, 08:44

Yakın Doğu İlkokulu’nun gelenekselleşmiş olan, tüm  4. ve 5. sınıfların katılımı ile gerçekleştirilen 2016-2017 FUTBOL TURNUVASI, yaklaşık iki ay süren ve son derece heyecanlı, çekişmeli geçen maçlar sonucunda tamamlanmıştır.

31 Mayıs 2017 tarihinde okulumuzun futbol sahasında gerçekleştirilen süper kupa finalinde 4. sınıfların şampiyonu olan 4A sınıfı ile, 5. Sınıfların şampiyonu 5H sınıfı karşılaşmıştır.

Yoğun bir seyirci katılımının olduğu ve son derece çekişmeli geçen karşılaşmada devre arası gösteri yapan amigo kız takımımız da performansıyla karşılaşmaya ayrı bir renk ve heyecan katmıştır.

Müsabakanın sonunda kazanan taraf 5H sınıfı olmuş ve ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU kupasını almaya hak kazanmıştır.

Tüm müsabakalar süresince emeği geçen herkese teşekkür ederiz.