Yakın Doğu Kreşi “Mother and Toddler Play Day” Etkinliği Düzenledi
Eklenme Tarihi: 02 Kasım 2016, 12:20
Son Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2019, 16:17

Yakın Doğu İlkokul’una bağlı Kreş Bölümü, ailelerin çocuklarıyla birlikte oynayarak eğitim ve öğretime nasıl katkı koyabileceklerine farkındalık yaratmak amacıyla, 2 yaş grubu öğrenci ve ailelerine yönelik “Mother & Toddler Play Day” etkinliği düzenledi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Kreşi’nde yer alan etkinlik, ailelere pahalı oyuncaklar yerine atık ve ucuz malzemelerle eğitici etkinliklerin nasıl tasarlanacağı, çocuklarıyla birlikte oynayarak eğitim ve öğretime nasıl katkı koyabilecekleri ve okulda uygulanan İngilizce eğitim sistemini uygulamalı olarak göstermek hedefi ile düzenlendi.

Çocukların psikomotor, sosyal-duygusal, bilişsel, dil alanı gibi gelişim alanlarını desteklemesinin yanında, yaratıcılığı da içeren etkinlikte, aileler çocukları ile birlikte eğlenceli ve eğitici zaman geçirdi. Düzenlenen etkinlikle, aktif katılım, eğitim ve okul aile işbirliğinin önemi de bir kez daha vurgulandı.

Eğitici Aktviteler “Parent & Child Play Day” Etkinliği ile Devam Edecek...
Yakın Doğu İlkokul’undan verilen bilgiye göre, 3 yaş grubu velilerine yönelik olarak da 8 ve 9 Kasım tarihlerinde “Parent & Child Play Day”etkinliği düzenlenecek. Etkinliklerin, 4 ve 5 yaş öğrenci ve velilerine yönelik olarak da devam edeceği belirtildi.