Güvenlik

Okulumuz giriş ve çıkışında öğrencilerimizin güvenliği açısından güvenlik görevlileri bulunmaktadır. Öğrencilerimizin okul çıkış saatleri haricinde aranması durumunda ise; velilerimiz tarafından idareden izin kağıdı alınması zorunludur. Öğrencilerimizin okul içerisindeki güvenlikleri öğretmenleri ve nöbetçi öğretmenler tarafından titizlikle sağlanmaktadır.

Öğrenci, öğretmen ve diğer çalışanların kendilerini fiziksel, psikolojik ve duygusal bakımdan özgür hissettikleri, öğrenme ve öğretme için en uygun ortamın olduğu, tedirginlik, korku ve gözdağının olmadığı, yüksek ölçekli güvenlik algısına ve uygulamalarına sahip, özgür ve güvenli bir ruhu, huzurlu ve mutlu bir atmosferi, birbirini seven ve değer veren, okuluna bağlılık hissiyle dolu, öğrenmeye ve öğretmeye odaklanmış öğrenci ve öğretmenleri, uyum ve uzlaşıyla oluşturulmuş kuralları, olası suç olgularına karşı önceden saptanmış plan ve projeleri bulunan, proaktif bir güvenlik algısının etkin ve yetkin olduğu, ailelerin çocuklarının dönüşünü gönül rahatlığıyla beklediği, sınıfları tebessüm eden, sosyal, sanatsal, sportif ve kültürel etkinliklerle renklendirilmiş bahçesi öğrencilerin sevinç çığlıklarıyla çınlayan, umut ve bilginin güneş gibi ısıttığı, gözlerinin içi gülümseyen "Güvenli Okul Belgesi" ile tescillenen bir okuluz.