Öğretmenimiz Türkiye’deki Seminere Katıldı
Eklenme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 08:54
Son Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2019, 12:44

Macmillan  Eğitim   Yayınevi 10  Mayıs, 2016  Salı günü , Türkiye'de bir seminer gerçekleştirdi. Bu seminere Türkiye ve K.K.T.C’deki özel, okul öncesi okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerinden birer  temsilci davet edildi.

Macmillan Yayınevi öğretmen eğitmenlerinden Devrim Özdemir’in sunum yaptığı  seminere okulumuzu temsilen  Aliye Özçınar katılmıştır.

Eğitimin amacı: okul öncesinde verilen İngilizce dil eğitiminde karşılaşılan sorunlar  ve bunları  aşmak için çözüm yolları bulmaktı.

Seminere katılan okulumuz öğretmeni  Aliye  Özçınar, katılımcıları okulumuzda yapılanlar hakkında bilgilendirince katılımcılar tarafından  büyük  takdir almış ve seviyemizin çok ileri seviyede olduğu söylenmiştir.