Yakın Doğu İlkokulu Öğrencileri Akçay’da Zeytinyağı Fabrikasını Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 03 Kasım 2016, 12:55
Son Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2019, 09:59

Eğitim, öğretimde gözlem ve yaşayarak öğrenmenin önemine dikkat eden Yakın Doğu İlkokulu Müdürlüğü, dördüncü sınıf öğrencilerine yönelik Akçay’daki Aydın Zeytinyağı Fabrikası’na gezi düzenledi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, gözlem gezisinin, eğitim yanında öğrencilere ülkemizi tanıtıp bilgi dağarcığını genişletmek amacıyla düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, ülkemiz değerlerinden olan ve sofralarımızın baş köşesinde duran zeytin ve zeytin yağının sağlığımıza olan katkı ve önemini öğrenmenin çocuklar için çok önemli olduğunun altı çizildi.

Yakın Doğu İlkokulu dördüncü sınıf öğrencileri Aydın Zeytinyağı Fabrikası’ndaki gözlem gezisinde, zeytinyağı ve zeytinyağından imal edilen doğal sabunlar satın alarak mutlu bir şekilde okullarına döndüler.