Fransızca

YAKIN DOĞU İLKOKULUNDA FRANSIZCA

2018-2019 eğitim ve öğretim yılında Yakın Doğu Okul Öncesinde başlatmış olduğumuz ikinci yabancı dil Fransızca eğitimini 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında İlkokul birinci sınıflarımızda da eğitim programımıza dahil etmiş bulunmaktayız.

Yakın Doğu ilkokulu kadrosunda 4 ve Okul öncesi kadromozda ise 3 Fransızca öğretmenimizin yer aldığı, güçlü ve dinamik Fransızca bölümü kadromuz, okulumuzda haftada 5 gün Fransızca eğitimini başarıyla uygulanmaktadır.

Okulumuzdan mezun olan tüm öğrencilerimizi, İngilizcenin yanısıra Fransızca dilinde de güçlü bir temelle donatıp, ortaokul eğitimine uğurlamak başlıca hedeflerimizdendir. Bu bağlamda, Fransızca dilindeki altyapı eğitimimizi süratle tamamlayıp, öğrencilerimizi uluslararası geçerliliğe sahip olan Delf Prim sınavlarına hazırlamayı ve kendilerine kaliteli ve sertifikalı bir fransızca eğitimi sunmayı hedefliyoruz.